Setkání královéhradecké skupiny Amnesty

27.07.2020 16:18
Královehradecká místní skupina Amnesty Vás zve na svoji “prázdninovou” schůzku, která proběhne ve čtvrtek 6. srpna od 18:00 v Kavárně a Galerii Artičok.
 
Jsme skupina příznivců a dobrovolníků mezinárodní lidskoprávní organizace Amnesty International. Na našich schůzkách obvykle diskutujeme o aktuálních mezinárodních i českých společenských tématech, dále se dobrovolnicky zapojujeme do vzdělávacích i kampaňových projektů Amnesty, pořádáme petiční a dopisové akce za nespravedlivě vězněné po celém světě a v neposlední řadě organizujeme i vlastní přednášky s hosty, promítání nebo kvízové večery.
Naše „prázdninová‘“ schůzka je specifická tím, že na ni zveme širokou veřejnost a program je tomu i uzpůsoben. Dozvíte se například o historii Amnesty v Česku i ve světě, představíme práci naší skupinky a Michal Horniecký a Michaela Miková z pražské kanceláře Amnesty představí aktuální plány organizace na blížící se podzim.
Jsou vítaní jak ti, kteří se chtějí dozvědět více o hnutí Amnesty International, tak i ti, kteří hledají smysluplnou volnočasovou aktivitu a rádi by se aktivně zapojili do další činnosti skupiny.

Pokud by Vám náš termín nevyhovoval tak jako alternativu nabízíme i pozvánku na “prázdninovou” schůzku pardubické skupiny, která proběhne po té naší, 18. srpna.


Pardubická a Hradecká skupina spolu totiž velmi úzce spolupracují.

 

—————

Zpět